Hvor svært kan det være at finde billige flybilletter til Antalya?

2 år siden |  0 comments  |  Fritid

Besøg et af verdens flotteste lande - Tyrkiet


Tyrkiet er et af de flotteste lande den gode moder jord har at tilbyde os. Og nu ved jeg hvad du tænker ”Tyrkiet? Er det ikke det land der hedder Turkey på engelsk? Hvad er det for noget? Jeg troede Turkey var noget man spiste?” Og ja, turkey er det engelske ord for kalkun, men det er også navnet på et af verdens mest historierige og smukke og kulturelt varierede lande. Nu tænker du sikkert ”arh, bliver det her en lang rejse, så? For jeg vil ikke betale i dyre domme for at komme derover!” Men det behøver du overhovedet ikke være bange for, næ, Tyrkiet er faktisk i Europa for at det ikke skal være løgn. Men for at gøre det lidt mere spændende, så ligger en betydelig del af landet faktisk også i Asien, fordi hvorfor have et kontinent, når man kan have to? Det er noget vi Danskere med vores bitte land aldrig har haft privilegiet til at kunne sige.
Men hvad er Tyrkiet så? Jo, som sagt er det dette fantastiske land der ligger over grænsen mellem Europa og Asien. Det ligger lige øst for Grækenland (de to lande deler en fantastisk lang og kompliceret historie som stadig udvikler sig i dag), og er derfor også et dejligt varmt land. Så hvis du er blevet lidt træt af det kolde danske vejr (selvom vi elsker det så meget), så tag et smut forbi Tyrkiet og oplev den fantastiske varme som kun de sydlige lande kan tilbyde. ”Men hvad skal jeg dog i Tyrkiet?” Hvad skal du ikke i Tyrkiet, min fine ven? Det er måske ikke New York uptown, eller Dubai, men Tyrkiet tilbyder en helt fantastisk oplevelse til priser der simpelthen ikke kan slås. Derudover er det også ”gaven der bliver ved med, at give”, eftersom landets BNP ikke er nær så høj som vores, er priserne på størstedelen af deres varer langt lavere end vores. Så du kan nemt finde et billigt hotel der ikke koster det hvide ud af øjnene og samtidigt få mad, drikke og så videre, uden at du skal tage et nyt lån på huset.

Men hvor i Tyrkiet skal jeg hen?


Godt spørgsmål. Nu har du hørt så meget om hvordan Tyrkiet er et fantastisk stort land med så meget historie og rig kulturel baggrund at byde på, så hvor i alverden skal du tage til i Tyrkiet? Det normale svar er uden tvivl Istanbul, men Istanbul er ved at blive en lille smule passé, så man kan ikke med god samvittighed anbefale at tage til Istanbul mere. Næ, det nye fede spot at tage til, den gemte juvel i Tyrkiet er derimod smukke Antalya, hvor du kan se de smukkeste og mere gemte dele af den overordentligt rige tyrkiske historie, som stadig influerer verden i dag som vi kender den. Men er det dyrt at tage til Antalya? Nej, du kan nemt finde billige flybilletter til Antalya, det er overhovedet ikke et problem.
[caption id="attachment_19668" align="alignnone" width="593"] rejs til antalya[/caption]

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :